IMPORT EN VERKOOP VAN WIJN ‑ EDUCATIEVE PROEVERIJEN ‑ DEMONSTRATIEWIJNGAARD ‑ ACCESSOIRES
verkoop alléén vanaf 18 jaar en ouder
Theo en Marijke Dohmen

Over Matrix

MATRIX - Inspiratie in Wijn is een 'uit de hand gelopen hobby' van Marijke en Theo Dohmen.
Ruim dertig jaar hobby in Duitse en Oostenrijkse wijn leverde ook veel kennis en kennissen op in de wijngebieden.
MATRIX - Inspiratie in Wijn houd zich bezig met:

Importeren en verkopen van Duitse,Oostenrijkse en Spaanse kwaliteitswijnen, Cava's en Sekten
Importeren en verkopen van handige wijn accessoires
Educatieve wijnproeverijen en workshops voor uw vriendenkring of om uw collega's anders te leren kennen

Wijnimport en verkoop

De geselecteerde wijnen komen allemaal van kleine wijncoöperaties en individuele wijnbedrijven. Het gaat ons er om zuivere wijnen te (ver)kopen met individualiteit. Wij maken het vergelijk met fabriekskaas en boerenkaas. Er is natuurlijk uitstekende fabriekskaas maar die vindt u bij de grote detaillist en de supermarktketens. Wij zoeken het in de 'boeren-wijn' die nog met passie wordt gemaakt en elk jaar weer een andere smaak heeft!

Accessoires

Ook rondom wijn kunnen tal van accessoires gekocht worden. MATRIX-Inspiratie in Wijn heeft een klein maar geraffineerd assortiment 'handige' en mooie benodigdheden rondom het drinken van wijn. De prijs-kwaliteit verhouding wordt ook hierbij scherp in het oog gehouden. Zo vindt u een aantal van de slimme wijnartikelen van het Nederlandse VACUVIN.

Educatieve wijnproeverijen en workshops

Onze proeverijen op uw locatie of bij ons in het proeflokaal (maximaal 15 personen) worden begeleid door een PowerPoint presentatie. We hebben het over de beste wijn bij een gerecht; over het begrip smaak en proeven en maken duidelijk wat het nut is van slurpen. Ook het effect van wijn op uw gezondheid en wat voor en nadelen van kurken en draaidoppen zijn. Vooral maken we duidelijk dat wijn 'gewoon lekker' is en dat allerlei mysterieus gedoe deels onzin is en ten dele ook een hele 'nuchtere' achtergrond heeft. Waar we vooral van uit gaan is dat het gezellig en leuk moet zijn!

Klanten

MATRIX-Inspiratie in Wijn rekent zowel individuele klanten als ook horeca, bedrijven, instanties en (gezelligheids)verenigingen tot haar klantenkring. Uw voordeel is dat wij importeursprijzen berekenen.