IMPORT EN VERKOOP VAN WIJN ‑ EDUCATIEVE PROEVERIJEN ‑ DEMONSTRATIEWIJNGAARD ‑ ACCESSOIRES
verkoop alléén vanaf 18 jaar en ouder
Theo en Marijke Dohmen

AVG / Privacybeleid Matrix Inspiratie in Wijn

Versie 0.2

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 18 juni 2018

Wij zijn ons er van bewust dat u vertrouwen in ons stelt. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze webwinkel gebruikt of anderszins bestellingen bij ons doet.  
Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van Matrix Inspiratie in Wijn; verder te noemen Matrix ? wijnen. U dient zich ervan bewust te zijn dat Matrix ? wijnen niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website / webwinkel geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Matrix - wijnen respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van uw verzamelde gegevens

Wij gebruiken uw gegevens voor:
  1. Ons factureersysteem.
  2. Onze nieuwsbrieven.
Wij bewaren uw gegevens gedurende de periode dat de belastingdienst eist dat we de gegevens voor controledoeleinden bewaren.
Al onze nieuwsbriefabonnees hebben zelf aangegeven dat ze de nieuwsbrief willen ontvangen. Totdat de abonnee heeft aangegeven de nieuwsbrief niet meer te willen ontvangen zullen wij uw gegevens in ons nieuwsbriefbestand bewaren.

Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor een bestelling of voor de ontvangst van onze nieuwsbrief  vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de bestelling uit te voeren of de nieuwsbrief toe te zenden. We vragen dan ook slechts de gegevens die voor deze doeleinden noodzakelijk zijn.
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid. .
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op de website / webshop en binnen de administratie van Matrix ? wijnen. .

Uw data worden in de volgende gevallen door ons gedeeld met : 

Als u via de webshop met IDEAL wilt betalen. Onze IDEAL intermediair is MOLLIE B.V. Alle data die wij verwerken worden door MOLLIE gegarandeerd opgeslagen op Nederlandse servers. Deze servers staan in extreem beveiligde datacentra, onder toezicht van een gespecialiseerde NOC-team. MOLLIE B.V. is volledig PCI-DSS level 1 gecertificeerd, dit laat het niveau zien van de beveiliging die ze hanteren voor de gegevens van hun klanten (wij) en consumenten (u). 

Factureren doen wij met het programma SNELSTART. Snelstart BV.gebruiken wij zo dat alle gegevens bij ons op de computer staan en niet bij Snelstart op de Cloud.

Onze (BTW-)boekhouding wordt bijgehouden door Bennink Adviseurs; financiële administratie en belastingen te Eibergen (Bennink.nl). Bennink Adviseurs verwerkt door ons aangeleverde gegevens in de boekhouding/belastingaangifte cq. BTW administratie. Daartoe worden elk kwartaal door ons o.a. de facturen aangeleverd. Na de administratieve verwerking worden de facturen aan ons teruggegeven en bewaard conform de vereisten van de Belastingdienst.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle klanten de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven nieuwsbrief

Op uw verzoek zullen we uw abonnement op de nieuwsbrief direct beëindigen. 

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen en zullen wij direct uw gegevens verwijderen. Zie onderstaande contactgegevens.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen:

Matrix Inspiratie in Wijn ,

Warfslatweg 7
7152 ca Eibergen.
info@matrix-wijnen.nl